OSAAMIS-
PORTFOLIO

sivuston kaikki kuvat wix.com

Tämä "Osaamisportfolio verkkoon" CV +++ -kokonaisuus koostuu seuraavista osista: urasuunnittelu, osaamisportfolio, töihin, opiskelemaan,  yrityksen perustaminen  ja elinikäinen oppiminen.

 

Jokaiseen osaan on koottu aihealueeseen liittyvää materiaalia. Osiin liittyy myös erilaisia tehtäviä. Tehtävistä muodostuu kokonaisuus, joka auttaa sinua työllistymisessä, oman yrityksen perustamisessa tai koulutukseen hakeutumisessa.

 

Kehitä itseäsi ja työllistymisvalmiuksia kokoamalla juuri Sinua ja Sinun osaamista esille tuova digitaalinen OSAAMISPORTFOLIO.

TERVETULOA MUKAAN MATKALLE

Sinä korkeakoulututkinnon omaava tai korkeakouluun opiskelemaan haluava maahanmuuttaja. Taidat myös Suomen kieltä vähintään B1 –tasolla sekä omaat tietotekniset perusvalmiudet.

Tämän matkan tarkoituksena on

  • tukea Sinun integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan ja työelämään

  • opit tuntemaan itsestäsi ja asettamaan itsellesi tavoitteita

  • opit tunnistamaan ja tuomaan esiin omaa osaamistasi

  • opit lisää suomalaisesta työelämästä ja korkeakoulumaailmasta

  • kehität työllistymisvalmiuksiasi

  • vahvistat ajatuksiasi oman yrityksen perustamiseen

  • kiinnostut itsesi kehittämisestä

ELINIKÄINEN OPPIMINEN

 

 

"Elinikäinen oppiminen tarjoaa sinulle avaimia taloudelliseen menestykseen, kykyä demok-raattiseen osallistumiseen ja mahdollisuuden jatkuvaan ihmisenä kasvamiseen.

 

Uudistuva osaaminen ja yleissivistys auttavat sinua ymmärtämään kompleksista ja keskinäis-riippuvaista maailmaa, kansainvälistynyttä Suomea sekä hahmottamaan oman elämäsi tarkoitusta osana ympäröivää yhteiskuntaa.

 

Jatkuvan informaatiotulvan maailmassa se toimii myös kompassina, joka ohjaa sinua luotettavan tiedon lähteille." (Sitra. 2019. Kohti osaamisen aikaa. Sitran selvityksiä 146.)

OSAAMIS-

PORTFOLIO

VERKKOON 

= CV +++

© 2023 by Success Consulting. Proudly created with Wix.com.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now